Svetsare, manuell

Svetsare till kundföretag i Laxå!

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

05/03/2023

Om tjänsten
Vi söker flera Svetsoperatörer till en av våra kunder i Laxå!
Arbetsuppgifter: Att arbeta inom lastbilshyttsproduktion som till stora delar är en robotiserad tillverkningsprocess, att säkerställa att arbetet utförs på ett effektivt sätt enligt säkerhets- och kvalitetsstandarder, med hög produktivitet och precis i tid.
I arbetet som Svetsoperatör inom lastbilshyttsproduktionen ingår det att aktivt delta och medverka till att den dagliga verksamheten mot uppsatta mål och planer uppnås.

I denna tjänst ingår det att ladda och lossa robotceller med plåtartiklar i materialet tunnplåt, samt även manuell svetsning i metod MIG/MAG.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget planeras pågå tillsvidare med goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

Om företaget
Företaget verkar genom att bygga specialanpassade lastbilshytter och chassier. Företaget är lösningsfokuserade, kvalitetsmedvetna, och drivs av ett ständigt pågående utvecklingsarbete. Man strävar efter att alla anställda ska kunna utföra sitt uppdrag i en säker arbetsmiljö, där det råder ett gott arbetsklimat och där medarbetare och ledare arbetar tillsammans för att uppnå det. Intressanta och varierade uppgifter i en verksamhet som växer och utvecklas. Här får man också möjlighet att utvecklas!

Din profil
Vi söker dig med lägst en industriteknisk utbildning med inriktning alternativt fordontekniskt program.
Du bör ha lätt för att ta emot och förstå instruktioner samt en god vilja att vara en lagspelare.
B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anna Fransson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb