Svetsare, manuell

Svetsare inom rörtråd MAG

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

16/01/2024

Om tjänsten
Är du en erfaren svetsare med skicklighet inom Rörtråd MAG i svart stål och rostfritt? Då söker vi just dig! Vi expanderar och vill välkomna två kvalitetsmedvetna svetsare till vårt framstående verkstadsteam.

Arbetsmoment:
• Rörtråd MAG-svetsning i svart stål och rostfritt.

Vi ser att du är en självgående och kvalitetsmedveten individ med en positiv inställning. Att kunna läsa ritningar och vara bekant med arbete inom industriella miljöer är avgörande. Vi tror på att övervinna hinder och ser bara möjligheter.
Om du tror att du är den vi letar efter, tveka inte att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att välkomna nya skickliga medlemmar till vårt team.

Din profil
Krav och önskemål:
• Licens MAG och Körkort B.
• God vana av Rörtråd MAG-svetsning.
• Minst några års erfarenhet inom svetsyrket och industriarbete.
• Förmåga att läsa ritningar.
• Truck- och traverskort är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb