Svetsare, manuell

Svetsare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

12/03/2023

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren svetsare till en av våra kunder i Härryda!

Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med ombyggnation av trailers, MAG-Svetsning, svetsning i svart plåt/höghållfasta i dimensioner mellan 5–40 mm dvs grov stålkonstruktion. Licenskrav är inget krav för denna tjänst men är meriterande. I arbetsuppgifterna ingår även ritningsläsning samt plåtbearbetning.

Tjänsten kan övergå till uppdragsgivaren.

Arbetstid: Dagtid
Start: Omgående

Om företaget
https://www.vmtrailer.se/

VM Trailer AB tillverkar och levererar tillsammans med Härryda Släp AB totalt ca 200 st transportfordon per år.

VM Trailer grundades 1989 och har sedan starten ständigt utvecklat organisationen och produkterna som är trailers, släp, kärror, dragbilspåbyggnader samt div special påbyggnationer.

1997 förvärvades Härryda Släp i Härryda för att ytterligare komplettera produktutbudet med lättare kärror, släp, trailers mm. för transporter av generellt gods. 1999 flyttades VM Trailers produktion från Göteborg till nybyggda lokaler i Härryda. Företaget är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. VM Trailer och Härryda Släp arbetar med ständiga förbättringar för att vara ledande inom utveckling och tillverkning av transportfordon i Norden och är kvalitets certifierade enligt standarden SS-EN ISO 9001:2008.

Din profil
Krav för tjänsten:

God erfarenhet av svetsning, främst av svetsmetoden MAG.
Kunskaper om ritningsläsning.
Kunskaper om plåtbearbetning.
Körkort B.

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Carin Alchahin

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb