Svetsare, manuell

Smed till företag i Bromma.

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

30/10/2023

Om tjänsten
Vi på Ikett personalpartner söker just nu en svetsare till en av våra kunder i Bromma.

Vi söker dig som har några års erfarenhet och är självgående när det gäller tillverkning, svetsning, montage och ritningsläsning. Du är van vid att hantera vanligt förekommande verkstadsmaskiner och har ett viss konstruktionskunnande.

I det dagliga arbetet som du kommer att utföra tillverkning och montage av stålkonstruktioner samt reparationsarbeten. Allt från balkar, avväxlingar och skärmtak till räcken, kompletteringssmide och ståltrappor.
Jobbet innebär ritningsläsning, svetsning, montage och kundkontakter.

Krav:
– B-körkort

Meriterande är om du har erfarenhet av arbetsledning, har giltiga svetscertifikat 111 och/eller 135/136 samt truckkort.

Vi värdesätter personliga egenskaper och inställning till arbetet högre än utbildning och arbetslivserfarenheter. För att passa till detta arbete behöver du vara en problemlösare och tycka om att jobba mot målet att leverera ett bra projekt till en nöjd kund!

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb