Truckreparatör

Servicetekniker för truckar sökes

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

11/06/2024

Om tjänsten
Som servicetekniker hos Snapphanetruck är man självständig och kvalitetsmedveten. Du ser till att våra kunder alltid har väl fungerande truckar och att kundernas oplanerade stillestånd alltid tas om hand snabbt och effektivt. Du arbetar självständigt, ansvarar för din egen planering och för hur du löser dina uppdrag. Samtidigt ingår du i ett team där alla hjälps åt och stöttar varandra vid behov och arbetstoppar.

Har du en teknisk bakgrund och intresse för fordon och maskiner?
Får du energi av att träffa kunder och vill arbeta i en fri och ansvarstagande roll? Då kan du vara helt rätt för rollen som servicetekniker hos oss på Snapphanetruck.

I arbetet ingår:
Felsökning, analyser, förebyggande underhåll, säkerhetskontroller, installationer, service och reparationsarbeten till våra kunder.

Vad kan du förvänta dig av oss som företag?

– Goda utvecklingsmöjligheter
– Friheten rollen innebär samt att ingen dag är den andra lik
– Internutbildning
– Friskvårdsbidrag och företagshälsovård
– Balans mellan arbete och fritid
– Härliga kollegor.
– Stabilt företag

Snapphanetruck erbjuder ett öppet och engagerande arbetsklimat med högt kvalitetstänk. Här hjälps alla åt för att hålla företagets gemensamma mål och visioner levande.

Anställning:Direkt hos Snapphanetruck AB
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid
Område: Skåne med utgång från hemmet

Om företaget
Företaget startades i slutet av 1996 med en idé om att sälja begagnade truckar som ett alternativ till att köpa en fabriksny truck. Idag har företaget 35 anställda varav 16 är mekaniker. Snapphanetruck har kontor i Hässleholm och Helsingborg. Företaget har en serviceorganisation som täcker större delarna av Götaland och säljer truckar över hela landet samt en del på export. Snapphanetruck ägs från och med den 1 november 2017 av Toyota Material Handling Sweden AB.

Din profil
Våra förväntningar på dig:

– Mekarkunskaper genom utbildning, arbetslivserfarenhet eller att du har ett brinnande intresse för reparationer av fordon
– Relationsskapande förmåga med högt servicetänk
– Starkt driv och engagemang
– Stort tekniskt intresse
– Noggrannhet och god problemlösningsförmåga
– B-kort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anette Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb