Ordermottagare

Serviceplanerare till världsledande företag inom tillverkning av CNC-maskiner

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

06/06/2023

Om tjänsten
Brinner du för service och tycker om att ha många bollar i luften är detta ett jobb för dig.

I denna tjänst blir du spindeln i nätet med ansvar för bland annat planering av serviceärenden och att hjälpa serviceteknikerna att få rätt information.
Denna tjänst erbjuder servicesupport, beställning av servicedelar och mycket telefonsamtal.

Vi söker dig som är utåtriktad, teknisk lagd samt talar engelska utan svårigheter då du kommer att arbeta mycket mot företagets fabriker som ligger i Tyskland. Det dagliga arbetet sker genom SAP-system så om du har tidigare erfarenhet av detta är ett plus.

Det är meriterande om du har arbetat med service/underhåll på CNC-maskiner samt om du har erfarenhet av att läsa ritningar och sprängskisser på maskiner.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid 8-17

Om företaget
Kunden som står för uppdraget är idag en av de världsledande tillverkarna av CNC-svarvar. Med 5 fabriker och 7 egna internationella försäljnings- och servicekontor. Koncernen är närvarande på över 80 platser över hela världen.

Företaget satsar medvetet på tillverkning i Tyskland och tillverkar viktiga kärnkomponenter på sina egna svarvar och fleroperationssvarvar med fräskapacitet. Motiverande och väl utbildade medarbetare tillverkar kvalitet och bygger varje maskin med noggrannhet och detaljkänsla.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb