Produktionstekniker, maskin/verkstad

Reservdelsansvarig

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

12/02/2023

Om tjänsten
Just nu söker vi en person för att koordinera reservdelsproduktionen hos vårt kundföretag.
Du ansvarar för att driva produktion och försäljning av reservdelar till företagets maskiner.Din roll är att komplettera säljarna då ditt fokusområde är koordinering och produktion av delarna.

Tjänsten är en hybrid mellan kontors – och verkstadarbete.I samarbete med produktion koordinerar du tillverkning av reservdelarna. Vidare genomför du själv mekaniskt montage av delarna och förbereder dem för frakt. Du ansvarar även för administration kopplat till arbetsuppgifterna och tar kontakt med kunder utefter behov.

Din profil
Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse och förståelse. Vi tror även av att du har goda mekaniska kunskaper med exempelvis en bakgrund som mekaniker eller montör.
I denna tjänsten är det även viktigt att du trivs med ett socialt arbete och kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Kristoffer Askblom

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb