Montör, metallprodukter

Resande montör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

27/05/2024

Om tjänsten
Vi söker nu efter montörer till en av våra kunder i Jordbro. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att gå över i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden.

Du kommer arbeta som montör på ett projekt i Karlskoga där vattenmätarbyten ska utföras. Projektet sträcker sig i några månader framöver och under tiden du arbetar i Karlskoga får du traktamente och boende.
När projektet är slutfört i Karlskoga finns vidare arbete på företagets verkstad/produktion i Jordbro. I produktionen finns varierande arbetsuppgifter så som montering, svetsning, maskinbearbetning och allmänt verkstadsarbete.

Vi ser gärna att du som söker har ett tekniskt intresse och förståelse. Du är van vid att arbeta systematiskt med tempo, samtidigt som att kvalitet och noggrannhet är mycket viktigt.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid, vid resorna arbetar man in fredag.

Din profil
Krav:
– Tidigare arbetslivserfarenhet av montage
– Har ett tekniskt intresse/erfarenhet
– Erfarenhet inom VVS, alt. utbildning inom VVS. (meriterande)
– Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb