Rekryterare

Rekryterare i Kristianstad sökes!

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

02/03/2023

Om tjänsten
Vi behöver nu stärka upp vår organisation med ytterligare en rekryterare till vårt kontor i Kristianstad!

Arbetet som rekryterare är ett stimulerande och utvecklande arbete som innefattar kontakt och rekrytering av personal enligt våra kunders önskemål.
Arbetet innebär att genomföra hela rekryteringsprocessen; annonsering, urval, personliga intervjuer och referenstagning. Arbetet kommer även att innebära kontakter och uppföljning gentemot kandidater och konsulter, utbildningsinstanser och Arbetsförmedling.

Om företaget
Vi på Ikett arbetar på ett målmedvetet och fokuserat sätt med både kunden och våra anställda i fokus. Vi söker nu en rekryterare med stort engagemang och entusiasm och som vill arbeta med kvalitet och kundorientering.

Din profil
Då våra kunder är verksamma inom verkstad/industri ser vi gärna att du har erfarenhet inom denna bransch. Det är meriterande om du som söker även har erfarenhet av arbete med administration, personal och/eller rekryteringsarbete.

Du bör vara ihärdig, samarbetsvillig och stresstålig.

Aktuella kandidater kommer att kontaktas via telefon och kallas till intervju.

Vi tillämpar löpande urval och Välkomnar din ansökan redan idag.

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare till svensk och norsk industri. Under åren har vi samlat på oss en gedigen kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Vi vill ha de mest nöjda kunderna och de mest kompetenta medarbetarna som trivs hos oss. Vårt huvudkontor ligger i Karlskrona och därutöver finns vi i dagsläget i Oslo och på 11 orter i södra och Mellansverige. Vi växer och breddar oss hela tiden, och vårt mål är alltid att vara bäst på att tillföra kompetens till våra kunder.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Nicklas Ekström

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb