Projektledare, bygg och anläggning

Projektledare till dynamiskt företag i Norrköping!

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

14/02/2024

Om tjänsten
Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och där du har ansvar för att driva dina projekt från start till mål? – då kan detta vara din nästa utmaning! Om du trivs i en miljö med högt tempo där individen själv sätter gränsen för sin personliga utveckling, då är detta rätt företag för dig.

Vi söker nu en projektledare åt ett företag i Norrköping. Företaget arbetar inom fem affärsområden och tar ett helhetsansvar för projektet, från förstudie till slutdokumentation. Detta innebär en komplett projektpartner för både större och mindre projekt.

Arbetet som projektledare innefattar allt ifrån att genom kundbesök definiera uppdragen, kalkylera/offerera, arbeta i CAD samt projektleda uppdraget. I arbetet ingår även beredning, planering och slutdokumentation. Du kommer också att hålla i uppstartsmöten med projektorganisationen, agera projektledare för revisionsarbeten och ta ett helhetsansvar och driva projektet internt samt mot slutkund. Att ha arbetsmiljöansvar inom ramarna för projektet, och att avbryta pågående arbete som innebär säkerhetsrisker. I arbetsuppgifterna ingår även viss försäljning och utveckling av befintliga kunder samt viss uppsökande försäljning till nya kunder. Du förväntas i din roll att aktivt bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Du har befogenheter som godkännande av projektbudget enligt gällande rutin, skriva på anbud, ordererkännanden samt göra inköp, fatta beslut utifrån projektets ramar samt attest av fakturor enligt gällande attestförordning.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid. Detta är en så kallad direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Ikett men att du blir anställd direkt hos kundföretaget.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil
Krav:
– Teknisk kompetens och relevant erfarenhet
– Erfarenhet av projektledning
– IT-kunskap – CAD, Microsoft Office
– Engelska och svenska – flytande i tal och skrift
– Körkort B

Vi ser att du som söker tidigare arbetat i en projektledarroll eller vad vi bedömmer likvärdigt. Du är van att ha många ansvarsområden och med att ha många bollar i luften. Du tar ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter och arbetar med engagemang, öppenhet och noggrannhet. Det är meriterande om du har ledarskaps- och projektledningsutbildningar, BAS U/P och/eller branschspecifika utbildningar

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb