Verktygskonstruktör

Projekt- och verktygstekniker

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

01/07/2024

Om tjänsten
I denna rollen kommer du att arbeta självständigt men också ha ett stort kontaktnät både internt och externt i olika projekt. Du kommer att ansvara över implementering utav nya produkter där du håller ihop projekten, tillverkar fixturer samt underhåller verksamhetens verktyg. Arbetet innefattar också att tillsammans med produktionschef mottaga ECR/ECO och bereda för produktion. Du kommer även att löpande planera inköp och tillverkning utav verktyg mot interna och externa kunder. Rollen kommer att kunna formas efter din erfarenhet och kunskap!

Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till anställning direkt hos företaget.

Om företaget
Företaget är en världsledande tillverkare av innovativa produkter och lösningar för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Deras sortiment omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter används av både privatpersoner och professionella användare i mer än 140 länder.

Din profil
Vi ser att du som söker har en bakgrund inom maskintillverkning, svarv/fräs, tillverkning av verktyg, projektledning eller liknande.
Som person har du en stor egen drivkraft att lära och utvecklas inom din nya roll och är händig. Du trivs i högt tempo, samtidigt som du är noggrann och strukturerad, nytänkande och har en förmåga att se lösningar. Du trivs med att varje dag är olik den andra och att ständigt ställas inför komplexa utmaningar. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan det vara dig vi letar efter!

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Notera att vi med anledning av GDPR inte tar emot ansökningar via mail.

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb