Produktionstekniker, maskin/verkstad

Produktionstekniker till Motala Verkstad

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

11/07/2024

Om tjänsten
Nu söker vi en erfaren produktionstekniker till Motala Verkstad!

Som produktionstekniker här kommer du vara en nyckelperson i det tekniska teamet och spela en avgörande roll i att säkerställa den tekniska framgången för maskinparken. I arbetet ingår framtagning av fixturer, beredning av artiklar för effektiv produktion och vid behov inköp av nya verktyg. Att driva förbättringsarbeten inom produktionen är inga konstigheter för dig. I din roll stöttar du och utbildar maskinoperatörerna och ansvarar för maskinprogrammering. Du kommer att initiera renoveringar, ombyggnader, utskrotning och försäljning av maskiner. Arbete med underhåll av maskinkort och säkra att de är uppdaterade ingår även det. Du förväntas känna till den tekniska statusen för maskinparken och ansvara för den tekniska utvecklingen av maskinerna. Du är även med och medverkar till hushållning av energi och råvaror.

Tillträde för denna tjänst är omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, måndag till fredag. Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till anställning direkt hos Motala Verkstad.

Om företaget
Motala Verkstad Group (MVG) är en verkstadskoncern med kärnkompetens för bearbetning, tillverkning, avancerad svetsning och kvalificerat montage av tunga och medeltunga industriella system och produkter. Företaget är starkt engagerade i människor och miljö. De är drivande inom branschen när det kommer till att främja långsiktig hållbarhet och tror på en framtid där prestationer skapar en positiv inverkan för både kunder och vår planet. MVG strävar mot att bli den främsta aktören inom tung- och medeltung bearbetning i norra Europa senast år 2025. De har målsättningen att bli det självklara valet när det gäller genomförandet av stora projekt och komplexa helhetsåtaganden.

Din profil
Krav:
– Relevant utbildning inom produktionsteknik eller liknande
– Erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin och god teknisk förståelse
– Kunskap om maskinprogrammering och maskinparkens tekniska aspekter
– God kommunikationsförmåga och förmåga att utbilda och stötta kollegor
– Mycket god kännedom i ritningsläsning
– Erfarenhet från CAD-program, Solidworks och Mastercam

Som person är du lyhörd, självgående, organisatorisk och lösningsorienterad.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Notera att vi med anledning av GDPR inte tar emot ansökningar via mail.

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb