Produktionstekniker, maskin/verkstad

Produktionstekniker till företag i Stockholm

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

19/03/2023

Om tjänsten
Vi på Ikett Personalpartner söker just nu en produktionstekniker till en av våra kunder i Spånga.

Du som säker tjänsten som produktionstekniker kommer att ha ett huvudansvar att driva och utveckla försäljning och utbildning internt och externt.
I ditt ansvar ingår även ständiga förbättringsåtgärder, genom att säkerställa rutiner och processer samt att samarbeta med övriga avdelningar.
Det blir också ditt ansvar som produktionstekniker att vidareutveckla och utvidga kundens affärer på existerande kundbas samt nya potentiella kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta mycket kundkontakt där du besöker kunderna för att utveckla verksamheten, du behöver vara lösningsorienterad då du kommer att arbeta med produktionstekniska frågor gentemot kunden. Du kommer även att vara ett stöd åt medarbetare vid förfrågningar från kund och tekniskpresentation av produkter för kund.
I dina arbetsuppgifter kommer även utbildningar i programmering samt maskinhandhavande till medarbetare och kunder. Därför behöver du vara bekväm i att ta ledarrollen

Din profil
Du som söker denna tjänst behöver ha:
– Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
– Mekanisk/Tekniskutbildning på gymnasienivå.
– Dokumenterad erfarenhet från mekanisk bearbetning på minst 5år.
– Erfarenhet av arbete med fortlöpande förbättringsarbete TPM, 5S eller likande.
– Produktionsteknisk kompetens och teknisk kompetens inom bearbetning.
– Erfarenhet inom försäljning.
– Analytisk förmåga.
– Social kompetens och förmåga att samtala på ett positivt sätt med våra kunder samt att planera, genomföra, följa upp och förbättra det löpande arbetet.

Det är meriterande om du har kunskaper i Tyska och Finska.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb