Orderplanerare

Orderberedare till Vittsjö

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

26/02/2023

Om tjänsten
Orderberedare till NMP Lego – Vittsjö sökes!
Anställning direkt hos NMP Lego.

NMP Lego AB är inne i en expansiv fas och söker därför en orderberedare för att förstärka organisationen. Företaget inriktar sig i huvudsak på legotillverkning med tyngdpunkt på laserskärning och kantbockning, och har idag 11 anställda.
Du kommer att vara en nyckelspelare i flera processer inom företaget varför vi ser att du bör ha en mycket god kommunikativ förmåga för att axla uppdraget på bästa sätt. Ett stort intresse för affärssystem är ett måste då du kommer att vara en viktig del i bytet från det system vi har idag till Monitor ERP System.
I den här rollen kommer du kunna utvecklas mycket om du har rätt mindset och en stark motivation att lära dig nya saker tillsammans med teamet.

Din profil
Dina arbetsuppgifter är:
– Bereda order i vårt affärssystem, samt orderbekräfta
– Produktionsberedning av nya artiklar samt revisionsändringar
– På sikt kunna säkerställa priset på inkommande beställningar – kontra offert som lämnats
– Vara en del av planeringsteamet
– Stödfunktion för övrig personal i affärssystemet
– Kunna starta processer genom god ritningsläsning
Vi letar efter dig som har förmågan att både utveckla dig själv samt har ett genuint intresse av att driva fram förbättringar.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av affärssystemet Monitor och att du har erfarenhet av att arbeta i ett producerande företag inom verkstadsindustri. Har du även kunskaper i CAD är det ett stort plus.
För att passa för rollen krävs noggrannhet, god struktur, god ritningsläsning och att man har vilja att lära sig verksamheten.
Företaget erbjuder en familjär och välkomnande arbetsmiljö och med korta beslutsvägar. Här hjälps alla åt för att nå företagets visioner och mål – Teamwork makes the dream work!

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anette Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb