Maskinoperatör, mekanisk verkstad

Operatör till Gnosjö

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

28/05/2024

Om tjänsten
Till vår kund i Gnosjö söker vi efter en operatör. Vi vill att du bor i närregionen då tanken med inhyrningen ska leda till anställning hos kund.
Här kommer du arbeta med pressning, bockning och kapning i maskin. I tjänsten ingår också en roll som maskinoperatör. För att klara av arbetsuppgifterna bör du ha någon form av industrivana och ha kunskaper inom ritningsläsning och vana av att använda dig av ett skjutmått.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Svenska i tal och skrift
Industrivana
Truckkort
Körkort

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Melisa Mesinovic

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb