Montör, el- och teleutrustning

Montör

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

10/04/2024

Om tjänsten
Vi söker en montör till vår kund i Linköping.

De utvecklar och erbjuder de mest innovativa produkterna med hög kvalitet men först och främst för att göra kollektivtrafiken enklare och mer attraktiv.
Arbetet går ut på att montera batteri och solcellsdrivna displaysystem för kollektivtrafiken. Det krävs en viss fingerfärdighet då arbetet består till en del av montering av smådelar. Tunga lyft kan förekomma.

Start: Omgående enl. överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid/heltid

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av montage inom industri eller liknande. Travers och truckkort är meriterande men inget krav.

Som person vill vi att du är lösningsorienterad, ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Kristina Jarjis

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb