Montör, metallprodukter

Montör med möjligeten att få resa,

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

14/05/2023

Om tjänsten
Vi på Ikett Personalpartner söker just nu en montör till en av våra kunder i Bromma!

Vi söker dig som är flexibel person som kan ut och resa under perioder för att utföra arbeten ute hos kund. Du kommer att arbeta med montage i olika delar av Sverige.
Du har erfarenhet som montör eller resemontör inom smide och/eller glas.

Rollen som montör innefattar allt från enklare montagearbeten till komplex montering av mindre och större smideskonstruktioner. Monteringen sker efter instruktioner och ritningar och kan variera i tempo och omfattning samt svårighetsgrad.

Krav:
B-körkort
Kan läsa ritningar
Flytande i svenska i tal och skrift
Möjlighet att sova borta under veckorna

Det är meriterande om du har erfarenhet av svetsning, tillverkning av stål och eller glaskonstruktioner, truckkort och heta arbeten.

Start: Omgående
Arbetstider: Varierar

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb