Montör, el- och teleutrustning

Montör med lättare elkunskaper.

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

12/03/2023

Om tjänsten
Vi på Ikett Personalpartner söker just nu elmontörer till en av våra kunder i Kungsängen!

I dina arbetsuppgifter som elmontör kommer du att ansvara för den mekaniska monteringen av exempelvis kanaler, skenor, komponenter, håltagning med mera samt montering av produkter enligt rätt tillverkningsdokument. El-koppling enligt kopplingstabell och kretsschema kommer också vara en del av det dagliga arbetet.

Du kommer även att ansvara för kvalitén på de utförda arbetena, ha ansvar för avsyning och att vara delaktig vid standardisering av arbetssätt som exempelvis arbetsinstruktioner och 5S, fylla i pallflaggor/följekort med uppgifter om datum, antal och signatur.
Systemet som du kommer att arbeta i är MPS, så tidigare erfarenhet av detta önskas. Det är även viktigt i denna tjänst att biprodukter som plast, kartong, metall, papper och kemikalier sorteras och hanteras enligt anvisning.

Denna tjänst innehåller inte bara montering utan du kommer även att ha en roll i att delta på pulsmöten som ger dig en nulägesbild över avdelningens status samt att medverka till att företaget och avdelningens mål uppfylls.
Du som söker ska tycka om att arbeta med små detaljer men även stora, du behöver kunna behärska ritningsläsning.

Tidigare erfarenheter efterfrågas.
För din kännedom behövs inga elbehörigheter.

Din profil
Kravprofil:
– El-gymnasium, branschkunskap kan väga upp.
– Ritningsläsning.
– Svenska i tal och skrift.
– Teknisk engelska.
– Komponentkännedom.
– Kunna hantera lättare handverktyg.
– ESD-kunskap vid behov
– Datakunskaper

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb