Mättekniker, metallprodukter

Mättekniker sökes till Gnosjö

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

28/05/2023

Om tjänsten
Är du mättekniker som är ute efter något nytt? Se här! Vi erbjuder nu en tjänst som mättekniker på ett fint företag i Gnosjö!

Dina arbetstuppgifter blir att sköta och programmera en koordinatmätmaskin. Du bör ha god vana av ritningsläsning. Här kommer du använda dig av Mituuoyo Crysta CMM och arbeta i programvaran Micosmos.
Som person är du praktisk lagd med ett stort tekniskt intresse. Du är noggrann, ser till detaljer och avvikelser, är lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har positiv inställning, gillar att ta eget ansvar och besitter en gedigen kunskap inom yrket.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och har tidigare erfarenhet av arbete som mättekniker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Om företaget
Företaget har bred kunskap inom skärande bearbetning så som svarvning, fräsning, trådgnistning, varmpressning, komponentmontering samt verktygstillverkning och konstruktion.
Till dig erbjuds ett kreativt och utvecklande arbete i fräscha lokaler med en modern maskinpark som ständigt utökas. Kunden är väldigt måna om sina medarbetare och dess kompetenser. Här har du möjligheterna att utvecklas.

Din profil
Erfarenhet som mättekniker
Ritningsläsning
Erfarenhet av programmering
Tekniskt intresserad
Meriterande med truckkort men inget krav

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

”Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst”

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Melisa Mesinovic

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb