Maskinoperatör, mekanisk verkstad

Maskinoperatör till Smålandsstenar

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

20/02/2024

Om tjänsten
Till vår kund i Smålandsstenar söker vi maskinoperatörer. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden.

Som maskinoperatör kommer du arbeta vid maskiner som bearbetar stål. För att klara av arbetet bör du ha erfarenhet av att läsa ritningar samt mäta med olika mättekniker. Utöver att manövra maskiner kommer även viss justering så som puts och förfiningar att företkomma i arbetsuppgifterna.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

-Industrivana, meriterande om du arbetat inom stålbranschen tidigare.
-Erfarenhet av CNC-stryda maskiner
-Kunskaper i ritningsläsning samt mättekniker.
-Truckkort

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Melisa Mesinovic

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb