Maskinoperatör, mekanisk verkstad

Maskin/CNC-operatör

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

14/03/2023

Om tjänsten
Vi söker efter dig som gillar teknik och är maskin/CNC-operatör.
Du kommer att arbeta med bearbetning av metalldetaljer. Robotautomation förekommer på företaget.

Arbetet är förlagt på tvåskift.
Start omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil
Du har någon form av industriutbildning och erfarenhet som maskinoperatör eller har vana av CNC. Har du dessutom kunskap om robotautomation och ritningsläsning är det meriterande men inget krav. Då datoranvändning är en del av ditt arbete så är det viktigt att du känner dig bekväm med det.

Önskvärt med truckkort för ledstaplare. Är du inte boende i Landskrona behöver du ha körkort och tillgång till bil på grund av skiftgången.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Viktor Svensson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb