Distributionsförare

Lastbilschaufför för 2-skift sökes

Ort
Omfattning
Form
Publicerad

11/09/2023

Om tjänsten
För anställning direkt hos kund söker vi nu en trygg och erfaren chaufför med BE och CE körkort. Tjänsten kräver även giltigt yrkeskompetensbevis. För att söka tjänsten krävs att du bor inom en 3 mils radie från Örkelljunga.
Vi söker efter dig som är tekniskt intresserad och har ett praktiskt handlag. En av styrkorna bör vara din sociala förmåga då det i arbetet ingår samspel mellan teamet och dig som chaufför samt dagliga kundkontakter i samband med leveranser. Det krävs även en god datorvana samt att tala och skriva svenska obehindrat. Du bör vara en ansvarstagande person som är beredd att avsluta arbetet utifrån 2-skifts tider men som även är flexibel utifrån trafik annat som möjligen kan förlänga arbetsdagen sina tillfälle. Arbetsdagen börjar och slutar alltid på företaget. Under arbetsdagen kommer man köra 3-4 turer/dag med träprodukter som ska levereras till kunder. Det kan förekomma att man får lasta och lossa själv så Truckkort A1-A4+B1-B4 krävs för uppdraget. Har man även kort för hjullastare är det ett plus.

Önskad start: Snarast eller enligt överenskommelse
Tillsvidaretjänst med anställning direkt hos kund
Arbetstider: 2-skift (start och avslut av arbetsdagen på företaget)

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anette Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb