Maskinoperatör, mekanisk verkstad

Laseroperatör till Värnamo

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

04/02/2024

Om tjänsten
Till vår kund i Värnamo söker vi en laseroperatör. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden.

Som laseroperatör kommer dina arbetsuppgifter främst innebära att köra och övervaka maskinen samt fylla på material. Du kommer även att kontrollera avvikelser, byta verktyg och till viss del fixa verktyg. I detta arbete är det viktigt att du har kunskaper inom ritningsläsning och mättekinker.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som laseroperatör. Relevant utbildning inom området är meriterande, men inget krav. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning och materialkännedom samt god datorvana. I övrigt ser vi gärna att du har truck och traverskort.

Företaget hör till lokalt i Värnamo och arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Erfarenhet av liknande arbete
Ritningsläsning samt mätteknik
Truckkort, travers och körkort

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Melisa Mesinovic

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb