Maskinskärare

Laseroperatör till Landqvist mekaniska.

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

13/09/2023

Om tjänsten
Vi söker en laseroperatör till vår kund Landqvist mekaniska i Fåglum.
Arbetet innefattar laserskärning, programmera samt skapa skärplaner (nest). Dessa skärplaner skapas utifrån kundspecifika ritningar. Har du tidigare arbetat som laseroperatör/skärning är det en fördel, men annars finns möjligheten att bli upplärd om viljan och drivet finns. Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget.

Arbetstider: Dagtid
Start: Omgående efter överenskommelse

Om företaget
Landqvist Mekaniska AB är en mekanisk verkstad belägen i Fåglum, strax utanför Nossebro. Landqvist har över 70 års erfarenhet av metall förädling till industrin, Automotive och byggindustrin vilket medför att de har stor erfarenhet av skärande bearbetning.

Din profil
Krav/önskemål
Erfarenhet av laserskärning
Programmering
Erfarenhet från Bystronic eller andra fabrikat
B-körkort och bil

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Johan Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb