CNC-operatör/FMS-operatör

Laseroperatör till företag i Trollhättan

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

20/11/2023

Om tjänsten

Vi söker nu en kvalificerad och erfaren laseroperatör med kunskap inom laserskärning, programmering och skapande av skärplaner (nesting). I rollen kommer du att ansvara för att utföra laserskärning enligt kundspecifika ritningar och skapa effektiva skärplaner för optimal produktion. Tidigare erfarenhet som laseroperatör/skärning är meriterande, men vi är också öppna för att utbilda rätt person med rätt vilja och driv.

Arbetsbeskrivning:

Arbetet innebär att ställa in och köra både 2D och 3D-lasermaskiner, hämta material, samt plocka ut och mäta plåtdetaljer.

Din profil

• Erfarenhet av att självgående ha arbetat som CNC-operatör/Laseroperatör
• Kunskap inom 2D och 3D-laserskärning
• Kunna ställa in och köra lasermaskiner (Trumpf och Prima Evolutione)
• God mätteknisk förmåga
• B-körkort och tillgång till bil

Det kan bli aktuellt med både dags- och 2-skift i denna tjänst, beroende på företagets behov. Vidare finns möjligheten att tjänsten kan leda till en anställning på företaget för rätt kandidat. Om du uppfyller kraven och är redo att ta dig an denna spännande utmaning, ser vi fram emot att få din ansökan.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Johan Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb