Maskinoperatör, mekanisk verkstad

Långhålsborrare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

23/05/2023

Om tjänsten
Vi söker just nu en person som ska utföra långhålsborrning i de flesta material till en av våra kunder i Kungsör.

Har du inte arbetat med långhålsborrning tidigare ser vi att du är tekniskt och mekaniskt lagd då det ingår i dina arbetsuppgifter att byta borrar, skruv och mek för att få verktygen på plats. Vi ser att du är noggrann och gör ditt arbete med precision.

Du som söker ska vara bekväm med att borra från diameter 2mm till diameter 500mm i längder upp till 13 meter. Med hjälp av avancerade system, stort yrkeskunnande och lång erfarenhet.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2skift

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb