Kvalitetssamordnare

Kvalitets- och miljöansvarig sökes till Ljungby!

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

13/03/2023

Om tjänsten
Vi söker just nu en erfaren kvalitets och miljöansvarig till vår kund i Ljungby som är redo att ta sig an nya utmaningar!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är driven och engagerad och har viljan att leda projekt framåt.

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att leda och utveckla kvalitets, miljö och arbetsmiljöarbetet inom företaget. Du ska driva arbetet framåt samt hålla dig uppdaterad på ny lagstiftning och kommunicera ut detta i organisationen samt att de efterlevs. Leda företagets kvalitetsorganisation, både externt och internt. Du blir ansvarig för dessa frågor på rikstäckande nivå och till din hjälp har du en kvalitets- och miljösamordnare.
Du kommer att vara en nyckelperson hos företag och ha stora möjligheter att påverka i en bransch där kvalitet och miljö är centrala begrepp. Man ska planera och sträva efter att ständigt förbättra företagets interna mål.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av miljö & kvalité eller ett intresse för dessa frågor. Erfarenhet inom industrin samt svenska i tal och skrift.

Önskad starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Körkort är ett krav för denna tjänst då resor med företagets bil i arbetet förekommer!

Din profil
Goda kunskaper inom ISO
Kunskaper inom affärssystemet Monitor
Kunskaper inom Officepaketet (word, excel och outlook)

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Melisa Mesinovic

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb