Kontrolloperatör, metallprodukter

Kontrollant

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

11/02/2024

Om tjänsten
Det dagliga arbetet består främst av att kontrollera detaljer i slutkontrollen. För att utföra arbetet används skjutmått, mikrometer, höjdmätare, tolkar samt diverse mätmaskiner. Andra arbetsuppgifter som förekommer är bland annat att skriva mätprotokoll, lasermärka detaljer och skyltar samt visst monteringsarbete. Rapportering sker i företagets produktionsplaneringssystem.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Om företaget
Företaget är en finmekanisk verkstad som arbetar med högprecisionstillverkning i ljusa och fräscha lokaler. För företaget är det mycket viktigt med god arbetsmiljö och en respektfull och stärkande arbetskultur. De värdesätter goda samarbeten och god kommunikation, och tror på prestation genom utveckling, engagemang och välmående. Företaget erbjuder sina anställda vinstdelningssystem, friskvårdsbidrag, tillgång till eget gym samt möjlighet till internutbildning.

Din profil
Krav:
– Svenska språket i tal och skrift
– Datorvana
– Goda kunskaper i ritningsläsning
– Erfarenhet av mätning med skjutmått, mikrometer, tolkar mm
– Gymnasieutbildning eller motsvarande

Det är meriterande att ha erfarenhet av olika affärs/IT-system samt erfarenhet av mätmaskin. För att passa in i rollen krävs en person som är noggrann, lojal, stresstålig, organiserad och strukturerad. Även att vara flexibel, engagerad och att besitta en god samarbetsförmåga är nödvändigt. Företaget lägger stor vikt på erfarenhet.

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb