Utesäljare

Konsultchef

Ort
Omfattning
Form
Publicerad

16/03/2023

Om tjänsten
Att jobba som konsultchef hos Ikett är dynamiskt, mångfacetterat och socialt och som vi ser det, är det världens absolut roligaste jobb!

Nu söker vi en kollega till vårt kontor i Halmstad
Rollen som konsultchef är spännade på det sättet att ingen dag är den andra lik och man kan sammanfatta delar av den som att du har ansvar för ett antal kunder där du har våra duktiga konsulter som arbetar. Konsulterna är anställda av oss och din roll omfattar rekrytering av konsulter samt det fulla arbetsgivaransvaret för dessa. Du ansvarar också för försäljning hos såväl befintliga kunder som hos helt nya. Vidare ingår administration, att skriva annonser, träffa kunder, kandidater & medarbetare etc. Du är spindeln i nätet där du varje dag arbetar för att dina kunder ska ha de bästa konsulterna på plats och att dina konsulter ska vara hos den bästa tänkbara arbetsplatsen för just dem.
Vi arbetar proaktivt med såväl företag som kandidater genom mail och telefon efter noggrann kartläggning. Konsulterna vi arbetar med är både tjänstemän och kollektivpersonal. Jobbet är varierande och du har hela tiden möjlighet att lära dig nya saker och fortsätta utvecklas i din roll. Rollen handlar mycket om att vara kreativ och ihärdig, att kunna coacha, driva försäljning och utmana kunderna i vad de vill ha.

Du kommer att vara placerad på Iketts kontor i Halmstad. Rollen omfattar en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader.
Du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2023-04-13. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Din profil
Vi söker dig som har en stark drivkraft att lyckas med det du företar dig. Du har din bakgrund från service på ett eller annat sätt och är van vid att ta ett stort eget ansvar. Det kan vara ansvar för personal, budget, rekrytering, försäljning eller liknande i en roll som butikssäljare, teamledare, produktionsledare, account manager, rekryteringskonsult, kundtjänst alt. en tjänst inom HR-området.

Det är meriterande med erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Vi ser gärna dig som är en person som har nått dina mål och inte givit upp när det har varit motigt utan fortsatt arbeta engagerat, målinriktat och alltid med fokus på kunden. För det är det som behövs för att lyckas hos oss i rollen som konsultchef!

Som person är du lättlärd och har tidigare erfarenhet av att sätta dig in i nya områden. Du är kommunikativ och säljande som person och framför allt älskar du att ge en förstklassig service.

Dina arbestuppgifter kommer bl.a. innefatta:

• Rekrytering, annonsering, urval, intervjuer etc.
• Försäljning, prospektering och bearbetning av nya och befintliga kunder.
• Personalansvar med medarbetarsamtal, lönesamtal, arbetsrätt, rehab, karriärcoachning etc.
• Administration såsom lönefrågor, faktura- och avtalsfrågor

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Marcus Fredriksson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb