Konstruktör, elkraft

Konstruktör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

09/11/2023

Om tjänsten
Är du en kreativ person och drivs av att lösa problem? Då kan detta vara tjänsten för dig.
Vi söker nu konstruktörer till en av våra spännande kunder strax utanför Ronneby. Du som söker bör bo i närområdet då tjänsten är tänkt för anställning hos kund efter inhyrningsperioden.

Som konstruktör på företaget kommer du vara ansvarig för att designa och utveckla produkter inom både mekanik och elektronik. Vi letar efter någon som har god teknisk kompetens, kan arbeta med CAD-programvara och har erfarenhet av att ta fram prototyper. Du bör vara kreativ, noggrann och ha förmåga att arbeta både självständigt och i team. Om du är redo för en spännande utmaning inom konstruktionsområdet, ansök nu!

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav:
• Erfarenhet av mekanisk och elektrisk konstruktion
• Kunskap om CAD-programvara
• Erfarenhet av prototyptillverkning
• Kreativitet och noggrannhet
• Förmåga att arbeta både självständigt och i team

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Camilla Eriksson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb