Inköpare

Inköpare med verkstadsvana

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

12/11/2023

Om tjänsten
Vi söker en erfaren inköpare med goda kunskaper inom verkstadsindustrin till en av våra spännande kunder i Finspång.

Du kommer ingå i ett inköpsteam där ni har nära samarbete med varandra samt nära samarbete med produktionen. I denna roll som inköpare innebär stort ansvar, men också mycket frihet. En stor del av arbetet utförs vid datorn, därför bör du ha god datavana och kunskaper i officepaketet. Då detta är ett internationellt bolag sker mycket av kommunikationen på engelska. Du bör ha en stark förståelse för inköpsprocessen, kunna hantera förhandlingar och ha goda förhandlingsfärdigheter. Erfarenhet av att arbeta inom en verkstadsmiljö och kunskap om tekniska specifikationer är viktiga tillgångar.

I arbetsuppgifterna ingår att ha ansvar över inköp, finna de bästa leverantörerna, gå igenom orderkännanden, bereda order, kontrollera leveranstider, förhandla med leverantörer och ta inköps-relaterade beslut.

Som person är du noggrann och kan hålla många bollar i luften. Vidare är du en flexibel person som snabbt tar tag i nya arbetsuppgifter. Du har relevant utbildning alternativt relevant erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom industrielektronik. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Start: Omgående/enl överrenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav:
– Relevant utbildning eller liknande erfarenhet.
– God förståelse för verkstad och industri
– Kunskaper inom ritningsläsning
– God datorvana
– God förståelse och förmåga att kommunicera på både det svenska och engelska språket

Meriterande:
– Utbildning eller bakgrund inom el
– Tidigare erfarenhet av en inköpsroll
– Erfarenhet från tillverkande industri

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Camilla Eriksson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb