Montör, metallprodukter

Industrimontörer för resejobb i Sverige

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

28/05/2024

Om tjänsten
Vi söker nu ett flertal industrimontörer för arbete på olika projekt runt om i Sverige. Hos oss på Ikett Personalpartner får du spännande uppdrag runt om i Sverige och ibland även utanför Sveriges gränser. Vi söker nu personal för montage och reparationsarbetenn gentemot tyngre fordonsindustrin. Första projektet kan vara i Norra Sverige, Stockholm eller Kalmar. Första projektet varar ca 6-12 månader och därefter kommer nya projekt.
Vi ordnar boende och traktamente utgår om det är arbete på annan ort.
Vi ser att du som söker har ett genuint intresse av fordon och ett par års arbetslivserfarenhet inom industrin.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Nicklas Ekström

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb