Maskinoperatör, mekanisk verkstad

Industriarbetare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

19/03/2023

Om tjänsten
Vi söker nu efter en industriarbetare till en av våra spännande kunder utanför Hylte! Arbetstiderna är 2-skift eller natt. Vi vill att du som söker bor i närregionen.

Start: Omgående.
Arbetstider: Tvåskift eller natt
Arbetsuppgifter: Arbete i tillverkande produktion. Ladda material i maskiner, plocka ur detaljer, kontroll och kvalitetskontroll av detaljer. Arbetet är tyngre och fysiskt krävande. Körkort är ett krav. Upplärning sker på plats, så länge du som söker är villig att lära och har ett tekniskt intresse

Din profil
Det viktigaste är att du har ett tekniskt intresse!
B-körkort är ett krav
Vi ser gärna att du som söker är en nogrann person som också kan arbeta efter tempo.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb