Gjutare

Formgjutare

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

06/03/2024

Om tjänsten
Vi på Ikett Personalpartner söker nu en gjuteriarbetare/formare till ett av våra företag i Eskilstuna.
Arbetsmomenten kommer att innefatta tillverkning utav sandformar inför aluminiumgjutning där detaljvikten varierar mellan 0,1 till 100kg. I detta arbete är teknik en stor del av dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i verkstadsmiljöer där uthållighet är en viktig egenskap. Du behöver även vara van vid att arbeta självständigt samt att vara en problemlösare med teknisk bakgrund. Andra arbeten inom gjuteriet kan förekomma.

Starttid: Omgående.
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Önskemål/Krav:
– Tidigare erfarenhet av gjuteri
– Svenska i både tal & skrift.
– B-Körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb