Fordonsmontör

Fordonsmontörer till Laxå Special Vehicles!

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

21/02/2024

Om tjänsten
Vi söker nu fordonsmontörer till Laxå Special Vehicles!

I uppdraget ingår att montera lastbilshytter från skal till färdig hytt, där monteringen sker i produktionslina. Arbetet sker till stora delar i en process där man växlar mellan flera olika arbetsstationer. Monteringsarbetet utförs i en moderniserad process i fina lokaler med fokus på säker arbetsmiljö och hög kvalité. I rollen som montör ingår det också att säkerställa att arbetet utförs på ett effektivt sätt i enlighet med säkerhets- och kvalitetsstandarder. Även att tillsammans med kollegor bidra till att arbetet utförs med hög produktivitet och att leveranser sker i precis rätt tid. I arbetet som montör inom hyttproduktion förväntas det att aktivt delta och medverka till att den dagliga verksamheten uppnår uppsatta mål och planer.

Starten för tjänsten är omgående och arbetstiderna är förlagda till dagtid.

Om företaget
Laxå Special Vehicles verkar inom specialanpassade lastbilshytter och chassier. Företaget är en del av omställningen som pågår mot hållbara transporter, där de ligger i framkant för att klara framtidens utmaningar. I företagskulturen finns en tydlig utgångspunkt och vision om att vara en kompetent fordonsleverantör som överträffar kundens förväntningar. Laxå Special Vehicles kännetecknas som lösningsfokuserade, kvalitetsmedvetna, och drivs av ett ständigt pågående utvecklingsarbete. De strävar efter att alla anställda ska kunna utföra sitt uppdrag i en säker arbetsmiljö, i ett bra arbetsklimat och där medarbetare och ledare tillsammans arbetar för att uppnå det.

Din profil
Krav:
– Lägst gymnasieutbildning inom fordonsmekanik/el/Industri/verkstadsinriktning
– B-körkort
– Gärna boende i närområdet

Till denna tjänst krävs att du har tidigare arbetslivserfarenhet från industriell tillverkning inom montering och eller ombyggnationer. Alternativt har du andra erfarenheter och/eller utbildningar som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
För att trivas i rollen bör du vara driven samt ha ett genuint intresse för dina arbetsuppgifter och avdelningens uppdrag. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och tar emot detsamma från dem. Du är kvalitetsinriktad, initiativrik och arbetar för ständiga förbättringar.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb