Fordonsmontör

Fordonsmontör (2 tjänster)

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

07/12/2023

Om tjänsten
Vi söker just nu efter fordonsmontörer/byggare med kunskap inom fordonskonstruktion och montering till en av våra kunder i Osby kommun!

I denna roll kommer du få arbeta med montage och ombyggnationer på fordon. Du kommer vara ansvarig för att bygga och anpassa fordon utifrån kundspecifikationer och tekniska ritningar. Om du tycker det låter spännande att få vara med och skapa unika och specialanpassade fordon, och vill vara en del av ett engagerat och kompetent team, så kan det här vara tjänsten för dig!

Uppdragslängd: Tillsvidare
Arbetstider: Dagtid
Önskad starttid: Enligt överenskommelse

Din profil
Vi ser gärna att du som gör en ansökan har:
– Tidigare erfarenhet av mekanisk montering på fordon, alternativt att du tidigare har utfört service och reparation på fordon.
– Erfarenhet av ritningsläsning.

Kunskap inom el och hydraulik är meriterande.

Vi letar efter en engagerad person som är redo att ta sig an utmaningar och bidra till att skapa högkvalitativa resultat. Företaget ser gärna att man har ett stort tekniskt intresse, samt en vilja att lära sig nya saker och utvecklas i sin roll.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Elin Ringberg

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb