Produktutvecklare

Erfaren konstruktör/ produktutvecklare sökes..

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

01/02/2023

Om tjänsten
.. till vår kund i Ljungby!

Vi söker dig som vill vara delaktig i kundens framtida produktsortiment och är driven med att arbeta mot företagets mål där de erbjuder slitdelslösningar i världsklass.
Du behöver ha förståelse för marknadens behov och besitta kunskaper i tillverkningsindustrin. Arbetet innebär kontakt med produktansvarig, beredning-, produktions och kvalitetspersonal.
Utöver konstruktionsarbete i CAD och beräkningar ska man vara delaktig vid verifiering och validering av produkterna. Bevaka branschen och konkurrenters tekniska utveckling samt medverka aktivt till produktutveckling. Behjälplig med att ta fram ritnings, tekniska och marknadsföringsunderlag för att supportera säljprocess och produktionsprocess.

Omgående start
Dagtid
Heltid

Din profil
Önskemål/Krav:
Erfarenhet av konstruktion i CAD
Strukturerad och målinriktad
Behärska svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande om du har kunskap inom gjutprocesser

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Melisa Mesinovic

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb