Elkonstruktör

El-konstruktör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

12/11/2023

Om tjänsten
Är du en problemlösare och har el kunskaper? Då kan detta vara tjänsten för dig. Vi söker nu en el-konstruktör till en av våra kunder i Finspång.

Du kommer tillhöra ett team med stor variation och omväxling i arbetet. I denna roll som el-konstruktör innebär det att framställa el-ritningar och el-scheman till företagets produkter men även att hitta nya lösningar för kundanpassade maskiner. Detta innebär att du kommer ha stor insikt i hela produktionskedjan då företaget ansvarar för alla steg, från design och utveckling till produktion och färdig produkt.

Du som söker är en glad och engagerad person som trivs att både jobba självständigt och i team tillsammans med dina kollegor. Du är en noggrann, ödmjuk och positiv problemlösare. Du har utbildning inom el och elkonstruktion eller likvärdig erfarenhet. Du har med fördel jobbat med el-ritningar och el-scheman tidigare.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav:
– Utbildning inom el eller likvärdig erfarenhet
– Kunskap i el-program
– Erfarenhet av el

Meriterande:
– Erfarenhet av att rita el-ritningar och el-scheman
– Erfarenhet av E-plan
– Kunskap inom ”Smart wiring”

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Camilla Eriksson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb