Produktionsingenjör, elektronik

Driven Produktionstekniker till ArcQor

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

15/05/2023

Om tjänsten
Ikett söker nu till vår kund, ArcQor en driven och självgående produktionstekniker som tar sig an varje uppgift med stort engagemang och mycket energi!
Vi söker dig som innehar en YH-utbildning inom elektronik, elteknik eller annan teknikinriktad utbildning som kan vara jämförbar. För att passa extra bra i rollen behöver du ha ett serviceminded förhållningssätt mot både kollegor och kunder och lätt kunna anamma nya arbetsuppgifter och systemmiljöer.
Din tjänst är utformad utifrån att du startar varje projekt med att vara en del av planeringsteamet där teamet tar fram kundanpassade, stryktåliga lösningar inom strömförsörjning.
Tack vare din känsla för teamwork, tekniska förmåga, problemlösningsförmåga når prototypen verklighet i produktionen. Du är nyckelspelaren när det ska gå mot tillverkning. Här är du den som behöver ha fallenhet för att ta fram noggranna tidsstudier, förbereda arbetsinstruktioner, bereda och anpassa produktionen för kommande serietillverkning samt gärna ha kunskap att kunna bistå testavdelningen.

Hos ArcQor erbjuds ett öppet och engagerande arbetsklimat där beslutsvägarna är korta. I din position har du möjlighet att vara med och driva fram utvecklingen inom företaget och inte minst påverka din egen personliga utveckling.
Här hjälps alla åt för att nå företagets gemensamma mål och visioner.
Teamwork makes the dream work!
Anställningen är direkt hos kund med tillträde omgående eller efter överenskommelse
Dagtid: 8-17 (flextid)

Om företaget
ArcQor är ett starkt växande företag som grundades 1993 i Älmhult. Innanför dörrarna i Älmhult-fabriken konstruerar och tillverkar vi strömförsörjningsprodukter till både försvars och säkerhetsorganisationer världen över.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Anette Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb