CNC-operatör/FMS-operatör

CNC-operatör till Rekordverken

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

13/09/2023

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren CNC-Operatör till Rekordverken i Öttum!
Arbetet innebär att ställa, rigga och köra Siemens cnc-svarv. Du har teknisk utbildning, gärna några års erfarenhet av att arbetat med cncsvarvning.
Har du erfarenhet av Siemenssvarvar är detta en fördel.

Arbetstider: Måndag – Fredag 06.00-13.48.
Tjänsten är en inhyrning via Ikett Personalpartner under 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund därefter.

Om företaget
Rekordverken har sedan 1950-talet varit en stabil leverantör av hackar till tröskfabriker i Europa och Amerika. Kunderna erbjuds den senaste tekniken inom halmhackning och spridning av halm och agnar. Rekordverken för ett intensivt samarbete med tröskfabriker, lantbrukare och olika institutioner för fortsatt utveckling av halmhackning och agnspridning.Tillverkningen vid Rekordverken består idag till större delen av Rekord sortimentet och där ingår halmhackar och agnspridare. Antalet anställda har under de senaste åren ökat och är för närvarande ca 60 st.Rekordverken är certifierade enligt ISO 9001 och ingår i den grupp av företag som benämnes Farbolagen.

Din profil
Krav:
-CNC utbildning
-CNC flerårig arbetserfarenhet
-Kunskaper i ritningsläsning
-B-körkort och tillgång till egen bil

Meriterande:
-Truckkort
-Traverskort
-Programmering Siemens cncsvarv

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Johan Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb