CNC-operatör/FMS-operatör

CNC-operatör till modernt företag i Eskilstuna!

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

03/12/2023

Om tjänsten
Vi söker just nu en CNC-operatör till bearbetningsavdelningen till en av våra kunder i Eskilstuna.

Vi söker dig som har en bred erfarenhet från arbete med styrda fleroperationsmaskiner, i huvudsak Mazak maskiner med Mazatrol styrsystem därav erfarenhet från dialogprogrammering är meriterande. Fanuc styrsystem förekommer.

Kunskaper i ritningsläsning och mätning anser vi som självklart. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och att du tar initiativ.
I dina arbetsuppgifter kommer självständighet med att arbeta med återkommande jobb utifrån fastställt underlag samt kunna göra justeringar i maskinen. Även enstyckstillverkning förekommer så programmeringskunskaper krävs.

Krav:
Flerårig erfarenhet av CNC
Mycket goda kunskaper i ritningsläsning

Meriterande:
Erfarenhet av Mazatrol styrsystem
Manuell fräsning/svarvning
Truckkort

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb