CNC-operatör/FMS-operatör

CNC-Operatör till kund i Älvängen!

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

19/03/2023

Om tjänsten
Vi söker en person som har erfarenhet av att självständigt kunna programmera och köra cnc-svarv och/eller cnc fräsmaskin. Goda kunskaper i programmering fodras. Tjänsten bygger på att utifrån tekniskt underlag, ritningar och cad-modeller (mastercam), så snabbt och effektivt som möjligt självständigt tillverka de detaljer som efterfrågas. Du kommer att tillverka mindre serier av prototyper, komponenter, form och stansverktyg samt maskiner och hanteringsutrustning i de flesta fo¨rekommande material, exempelvis titan, hastelloy, bakelit, SF-material, HCP-material. Arbetet är mycket varierande och återkommande jobb är sällsynta.

Arbetet är förlagt till dagtid.
Startdatum: Omgående, eller enligt överenskommelse

Detta är en hyrrekrytering, vilket innebär att du inledningsvis kommer att vara anställd av Ikett. För rätt person finns mycket goda möjligheter att efter en tid att övergå till en anställning hos kunden.

Om företaget
Håkan Andersson startade familjeföretaget 1985 och har under lång tid skapat en välfungerande verksamhet som idag har 10 kvalificerade medarbetare. De har toppmoderna lokaler pa ca 2 600kvm, belägna vid E45 i Älvängen, 3,3 mil norr om Göteborg. De konstruerar och tillverkar mindre serier av prototyper, komponenter, form och stansverktyg samt maskiner och hanteringsutrustning i de flesta förekommer material, exempelvis titan, hastelloy, bakelit, SF-material, HCP-material.

Din profil
Du bör vara van vid att arbeta med dator som hjälpmedel. Det krävs att du är initiativrik och har ett sinne och känsla för vad som behöver göras. Erfarenhet av liknande arbete är ett absolut krav. Goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Vana av att arbeta med enstyckstillverkning och korta serier. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Carin Alchahin

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb