CNC-operatör/FMS-operatör

CNC-operatör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

13/03/2023

Om tjänsten
Nu söker vi en CNC-operatör till en av våra kunder i Värnamo!

Du kommer att jobba med CNC-bearbetning av små detaljer till fordonsindustrin. Produktionen har en fin maskinpark med både CNC svarvar och fräsar. Du kommer att ingå i ett tight team och vara en viktig del i företagets produktion. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ställa, rigga och köra maskinerna. Kontrollera detaljer samt följa ritningsunderlag. Om du är en nyutbildad maskinoperatör finns upplärning och stöttning på plats.

Önskad starttid: Omgående
Arbetstider: 2-skift.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb