CNC-operatör/FMS-operatör

CNC-operatör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

12/03/2023

Om tjänsten
Vi på Ikett Personalpartner söker just nu flera personer som behärskar fleroperatörsmaskiner men som mestadels är inriktad mot svarv eller fräs.
Är du en allt i allo person som tycker om att syssla med lite olika saker som kan innehålla svetsning, montering och plåtslagning så är detta jobb för dig.

Kunden som håller till i Enköping håller på med legotillverkning där skärande bearbetning kommer att vara en av dina huvudsysslor. Detta arbete innebär kortare körningstid på tillverkningen där rigga och ställa kommer ta upp mycket tid av din arbetsdag.

Du som söker ska vara bekväm med att ställa, köra och rigga där viss programmering i mastercam kan tillkomma. Du ska också vara insatt i att köra maskiner av märket Heidenheim.
Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Start: Efter överenskommelser

Om företaget
Kunden har en stor verkstad med en ny mordern maskinpark där du hittar bland annat mindre fräsar upp till stora fräsverk.
Detaljerna som bearbetas kan vara upp till 10 meter långa.

Din profil
Kravprofil:
– Traverskort.
– Erfarenhet av fräsning av stora detaljer i mindre serier.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb