CNC-operatör/FMS-operatör

CNC-operatör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

22/02/2023

Om tjänsten
Vi på Ikett Personalpartner söker just nu 2 stycken fräsoperatörer till ett av våra företag i Örebro.

Arbetsmomenten som ska utföras är varierande med allt från mindre till större serier, bearbetning av alla typer av material som exempelvis stål, metall, aluminium och plast. Vi använder oss av Okumas egna styrsystem samt cadsystemet som vi använder är Inventor och Camsystem använder vi oss av Gibbscam. Styrsystem som vi arbetar med är framförallt Fanuc, Haas, Hedenhein och Simens.

Du som söker ska ha erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör samt ha erfarenhet av fräs. Det är meriterande om du som söker har kört Okuma med eget styrsystem. Du behöver också vara lyhörd för instruktioner samt att vara bekväm med att lära dig nya system och maskiner.
Det är meriterande om du har förståelse för ritningsläsning och kunskap om programmering samt att rigga själv.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift kan förekomma.

Din profil
Önskemål / Krav:
– Behärskar de svenska språket i tal & skrift.
– Erfarenhet av fräs.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb