CNC-operatör/FMS-operatör

Beredare med CNC erfarenhet

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

12/05/2024

Om tjänsten
Vi söker nu en beredare med erfarenhet som CNC-operatör till en av våra kunder i Sala.

I det dagliga arbetet kommer du att ha en mycket varierad och utmanande roll där du kommer att arbeta både hands-on som CNC-operatör med programmering av både fräs och svarv, kombinerat med orderberedning, effektivisering, kvalitetsarbete, uppföljning, med mera.

Du kommer i samarbete med chef att arbeta med kostnadsuppföljning, inköp av verktyg, framtagande av processflöden och instruktioner för maskinerna och mycket annat som ställer både din ledarskapsförmåga och förmåga till samarbete på prov.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid.

Din profil
En förutsättning för dig som söker tjänsten är att du har god vana av att arbeta som CNC-operatör där du har programmerat självständigt.

Du trivs med utmaningar och kanske vill du ta nästa steg i karriären och ha en mer övergripande och ledande roll i produktionen.
Vidare är det en förutsättning att du känner dig trygg med ritningsläsning och har kunskap om material och maskiner kopplade till CNC-produktion.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Viktor Svensson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb