Integritetspolicy (PuL)

 

Web 

De uppgifter som du uppger i din ansökan/registrering av CV lagras i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i.Uppgifterna du lämnar kommer att användas för bland annat:

Skicka ut mail, t.ex. utskick om uppdrag

  • Administration, såsom lönehantering, bokning av uppdrag mm.
  • Din information kan vid behov även skickas vidare till kund vid bokning av uppdrag

Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än nödvändigt för att vi ska kunna uppfylla våra förpliktelser mot dig. All insamling och behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Med personuppgifter avses alla uppgifter som kan användas för att identifiera en person, till exempel namn, hemadress och e-postadress. Med behandling av personuppgifter avses alla åtgärder som vidtas med personuppgifter såsom exempelvis insamling, lagring och bearbetning. Vill du veta mer om PUL? Läs vidare på www.datainspektionen.se. Enligt personuppgiftslagen 1998:204 (PuL) får ingen registrering ske utan personens medgivande.

Du har enligt 26 § PuL rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan skickad till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi sparat och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § PuL begära rättelse av personuppgifter som vi behandlar om dig. Du kan också återkalla ditt samtycke. Då kommer vi inte att behandla ytterligare personuppgifter om dig än de vi redan har.

Cookies

När du är inne på våra webbplatser kan det hända att vi lagrar viss information på din dator i form av en så kallad cookie. En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare. På våra webbplatser används cookies för att lagra statistik. Detta för att vi ska kunna följa vilka sidor som besöks och hur väl vår webbplats fungerar. Informationen som samlas in är anonym och innehåller vare sig namn, e-postadress eller några andra uppgifter som kan kopplas till en särskild person.

Om du inte vill att cookies ska lagras på din dator kan du ställa in detta i din webbläsare så att den antingen automatiskt nekar cookies eller att du får information om att en hemsida innehåller cookies. Väljer du att stänga av cookies i din webbläsare kan det hända att problem uppstår med vissa delar av våra sajter.

 

Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
371 32 Karlskrona

Telefon: +46 (0)455 363600
Email: info@ikett.com
 

Senaste jobben

 

Här kan du som Metallarbetare, Elektriker eller Tjänsteman söka
våra lediga jobb både i Sverige
och Norge.
Välkommen att registrera ditt CV.

 

Vill du hyra eller rekrytera personal? 
Vi hjälper dig att hitta rätt person
till rätt plats oavsett om du söker tjänstemän eller yrkesarbetare.

 

HUVUDKONTOR 
IKETT i Karlskrona
Ronnebygatan 9
371 32 Karlskrona
Tfn: 0455-36 36 00
Fax: 0455-36 36 11
E-post: info@ikett.com 
REGIONSKONTOR
Halmstad
Karlskoga
Kristianstad
Ljungby
Lidköping
Linköping
Malmö
Stockholm
Trollhättan
Västerås
IKETT ELEKTRO
IKETT NORGE 
Karlskrona
Oslo